Catering

 

  • Sałatki:

- Jarzynowa
- Z ananasem (ryż, kurczak,ananas)
- Pieczarkowa (pieczarki, groszek konserwowy, jajko, szczypiorek)
- Z marynowanego selera (seler marynowany, szynka, por, kukurydza, ananas)
- Capresse
- Nicejska
- Brokułowa (brokuł, pomidor, jajko)
- Brokułowa ( brokuł, kurczak, migdały )
- Meksykańska
- Gyrosowa
- Grecka
- Cezara
- Z selera naciowego ( seler naciowy, jabłko, kurczak, orzech włoski)
- Z kolorowym makaronem ( makaron, feta, pomidor suszony, kukurydza, papryka)
- Z cukinią (grillowana cukinia, mix sałat, pomidor, mozzarela)
- Makaronowa (makaron, kabanos, salami, suszony pomidor)

  •  Przystawki:

- Ryba po grecku
- Śledź w oleju
- Śledź w śmietanie
- Śledź po żydowsku
- Łosoś w szynce szwardzwaldzkiej
- Schab ze śliwką/morelą (w galarecie)
- Boczek wędzony ze śliwką kalifornijską
- Galantyna drobiowa
- Terina mięsna
- Tymbaliki drobiowe
- Kurczak kentucky z dipami
- Jajka faszerowane
- Tortilla z farszem szpinakowym i szynką
- Rolada serowa
- Rolada szpinakowa
- Schab po warszawsku
- Pasztet z żurawiną
- Półmisek wędlin pieczonych
- Koreczki
- Tartaletki z różnym nadzieniem
- Łosoś w szynce szwardzwaldzkiej
- Mus z kurczaka z pistacjami na pumperniklu
- Mini kanapeczki
- Mini zestaw ( ryż brązowy, orzech włoski, rukola, pierś nadziewana serem pleśniowym i  pomidorem suszonym)
- Mini zestaw (sałatka marokańska z miruną)
- Mini zestaw (cukinia, marchew Julienne, kurczak curry)

  • Ciasta:

- Sernik
- Sernik kakaowy z dodatkiem owoców
- Sernik na zimno
- Seromakowiec
- Szarlotka
- Snikers
- Rafaello
- Czekoladowe cudo
- 3-bit
- Wuzetka
- Japoniec
- Stefanka
- Ananasowiec/Brzoskwiniowiec
- Śmietanowiec
- Pychotka
- Chałwowiec
- Marcinek
- Shrek
- Serniczek mascarpone
- Czekoladowe mascarpone
- Babeczki owocowe
- Muffin ekspresowy
- Rurki z kremem

  •  Desery:

- Cream brulee
- Panacotta
- Tiramisu gruszkowe
- Mus truskawkowy
- Mus waniliowy

 

Realizacja: Multimedia studio reklamy